K Water: магнетичен моментален блясък от Kérastase

Най-новият продукт на марката е предназначен ексклузивно за употреба във фризьорските салони

В годината на своя 55-ти рожден ден, Kérastase подарява на жените по света едно от нещата, за които мечтаят – истинска иновация в грижата за косата и моментален, магнетичен блясък за всяка коса. В далечната 1964 година марката създава професионалната луксозна грижа за косата, а точно 55 години по-късно, Kérastase представя

K WATER – продукт, предназначен ексклузивно за употреба във фризьорските салони, за магнетичен, моментален и естествен блясък на всяка коса.

 

Благодарение на своята иновативната технология,

K WATER се активира при контакт с вода и създава безупречна, гладка повърхност, за онези моменти, в които усещаме косата суха и изтощена или пък просто не изглежда така, както бихме искали. Така повърхността на косъма е изгладена, а косата отразява светлината придобива красив естествен блясък.  Резултатите са силна коса и лесно оформяне със сешоар, неустоим блясък и красиво движение.

 

Ключова за впечатляващите резултати на продукта е иновативната ламеларна технология, която марката представя за първи път. Специалните съставки за грижа в K Water се насочват към зоните, които имат нужда от подхранване, a косата остава лека, без допълнително утежняване. Всичко това се случва за секунди, във фризьорския салон.

 

K Water е ламеларна грижа, която може да се комбинира с всички продукти и ритуали Kerastase. Новият продукт ще бъде наличен във фризьорските салони от 10 октомври 2019. Списък с всички фризьорски салони Kérastase е наличен на адрес: bit.ly/KerastaseHairSalon

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share