Еден Азар е лице на нова видеоигра

Новата игра EA SPORTS FIFA 20 е с подобрен изкуствен интелект, който създава по-добро разбиране за времето, пространството и позицията на футболистите на терена

EA SPORTS FIFA 20 ще отведе играчите както на някои от най-известните стадиони, така и по улиците на Амстердам, Лондон и Япония, като добавя режим за уличен футбол. Крилото Еден Азар е избран за лицето на обикновеното издание на играта, а защитникът Върджил ван Дайк ще очаква феновете върху обложката на Champions Edition.

Ето новостите на EA SPORTS FIFA 20:

По-добър изкуствен интелект
Подобрения в изкуствения интелект дават на компютърно контролираните играчи по-добро разбиране за времето, пространството и позицията им на терена. Преработената система от механики, съчетани с новия физически модел на топката, водят до по-реалистичен темп на игра и до повече възможности за отигравания, поставяйки акцент върху контролираните от играчите моменти.

По-реалистична игра
Играта има нива на емоционална съпричастност със случващото се на екран заради фотореализма при изобразяване на играчите и движенията им. Усещането, че не си просто играч, който движи футболистите с контролер в ръка, а участваш реално в напрегнат мач, никога не е било по-истинско.

Режим за уличен футбол
Новост е стори режимът Volta, където играчите ще се превъплътят в звезди на уличния футбол, демонстриращи уменията си на асфалта, далеч от светлините на препълнените стадиони и трансферите за милиони. Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон, това е истинският футбол, неопорочен от бизнес стратегии. Играчите ще могат да изберат пола, облеклото и екипировката на своя футболист, и да доминират в тази максимално сурова форма на футбола.

Лицензи от водещи клубове, играчи и стадиони по света
Новата част от поредицата включва над 30 официални лиги, над 700 клуба, над 17 000 играча, 90 изцяло лицензирани стадиона от 14 страни, както и 29, създадени специално за играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share