Бутиково строителство променя облика на панелните комплекси


“Коларов груп” и “Ню Билдинг” с луксозни проекти в Люлин и в Студентски град

Новите луксозни проекти на строителните компании “Коларов груп” и “Ню Билдинг Пропърти” напълно ще променят панелната соцвизия на мегаквартали като Люлин и Студентски град, сочи журито на  деветото издание на престижните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн. Призовете ще бъдат връчени на 4 октомври от 20 ч . в хотел Маринела, съобщават организаторите на конкурса – ВИП Комюникейшън.

 Новото луксозно строителство може да промени облика и атмосферата дори в един такъв специфичен младежки и шумен център, какъвто е Студентски град в София. В самото му сърце – близо до университети, хипермаркети, култови дискотеки и ресторанти, е проектирана новата жилищна сграда на Ню Билдинг Пропърти, създаваща уют и комфорт на обитателите си.

Тя има функционално вътрешно разпределение на апартаментите.
Разположена е в много комуникативен район, напълно подходяща е за живеене и инвестиции, поради активното търсене на жилища от студенти и млади хора. Строителството се изпълнява с  висококачествени материали.
Проектът е на Ню Билдинг Пропърти – фирмата изгражда луксозни жилищни сгради в София и в страната. Функционалните и eстетическите качества на сградите са отражение на заобикалящата ги среда. Те предлагат оптимален баланс между урбанизираната среда на живот и уюта на домашната обстановка. В строителството компанията използва съвременни материали и технологии.

Финалист за златните статуетки на Строителните награди е и “Hope Residence” – нова жилищна сграда в Люлин-център, в каре
от нови блокове и на 100 м от спирката на метрото.
Сградата е близо до пазара на Люлин, магазини, супермаркети, бизнес сгради, МОЛ и други. В HOPE Residence има изключително просторни и функционални 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти и мезонети, подземни парко места, както и паркинг за велосипеди. Висококачествено строителство с немски и австрийски материали и технологии, в комбинация с най-доброто от реномираните български производители.
Тиха вътрешна уличка в квартала, с неинтензивно движение, далеч от
шумни булеварди. Изгодни цени с гъвкави условия, валидни само в началния етап на строителството.
Проектът е с най-ниски общи части към апартаментите, които са едва 12% от общата квадратура.  

Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Журито е поверено на чуждестранни и родни експерти, както и на ресорни журналисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share