Гаел Бонел Санчес пусна водка с лимитиран диамантен хайвер

Гаел Бонел Санчес (Gaël Bonnel Sanchez) е французин с испански корени. Негово име е познато в цял свят, a покрай новите му проекти тепърва ще набира скорост в медийното пространство.

Той е млад, чаровен и страшно интелигентен мъж, който не се страхува от риска. И като че ли рискът го обича, тъй като винаги му се получават нещата от раз.

Той е филмов продуцент и първия си проект реализира в България. Не след дълго му хрумва обаче друга идея – да прави водка с хайвер. “Идеята ми е, че богатите хора на луксозните места винаги ядат хайвер и пият водка. Защо ли? Защото водката разкрива най-добре вкуса на хайвера. От друга страна пък и хайверът разкрва вкуса на водката. Така че двете са добра комбинация и аз реших да ги съчетая. Те винаги са разделени, а аз ги съчетах”.

Предприемчивият бизнесмен предприема и следваща крачка. Прави нов продукт – Almas chaviar vodka – водка с бял диамантен хайвер. Това е водка с най-добрия лимитиран хайвер в света. “Не ме интересуваше колко ще струва, нямах лимит за този проект. Реших да изпозлвам бял хайвер, това е най-скъпият хайвер в света, защото годишно от него се произвежда само между 5 и 10 кг в света. Това е бял златен хайвер, идва от есетра албинос и се консумира само от крале и принцове, президенти и много богати хора. Беше много трудно да го открия, отне ми почти една година, за да намеря суровина за първите 100 бутилки”, разказва още Гаел Бонел Санчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share