Бош откри Център за обучение по термотехника

Водещият световен доставчик на технологии и услуги Бош откри нов Център за обучение Термотехника в централната си сграда в София. След 25 години успешна работа на българския пазар и развитие във всичките си бизнес сектори, Бош стартира иновативен проект, за да отговори на предизвикателствата на пазара.

Центърът е оборудван с най-новите технологии и иновативни продукти и системи за отопление, охлаждане и топла вода. Целта на компанията е да усъвършенства уменията на инсталаторите и на сервизните партньори в сектор Tермотехника в България

„Концепцията за сътрудничество между вътрешните отдели на Бош и свързаността на предлаганите от компанията продукти и услуги е двигателят за създаването на по-добро потребителско преживяване, а в този център можем да видим практически примери каквито са първия котел със стъклен дизайн Condens 7000i и интелигентен терморегулатор EasyControl CT200“, заяви Михай Болдижар – генерален директор на Роберт Бош ЕООД и представител на Група Бош в България.

Новият учебен център представя Бош като комплексен доставчик на високоефективни технологии, като се демонстрира широк спектър от продукти като решения за отопление, охлаждане и топла вода, както и домакински електроуреди. Освен това, Центърът заедно със сградата, в която е позициониран офисът на Бош, е и чудесен пример за ефективни сградни решения, като системи за видеонаблюдение, сигурност и пожароизвестяване.

Проектът по изграждането на Центъра стартира през март 2019 г. и след по-малко от шест месеца той е готов да посрещне първите си клиенти за обучения в кондензната и термопомпената технология. По време на процеса на планиране и изграждане е обърнато особено внимание на детайлите, за да се създаде атрактивен интериор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share