Сноубордистът Радослав Янков и актрисата Диана Димитрова демонстрираха новата услуга Garmin Pay

Първа инвестиционна банка, Мастъркард и Гармин обединиха усилията си за иновация при разплащанията.

Днес се състоя премиерата на проекта за плащане с часовник – Garmin Pay. С новата услуга клиентите на ПИБ ще плащат с часовници Гармин. Сноубордистът Радослав Янков и актрисата Диана Димитрова демонстрираха плащане с часовник.

С Garmin Pay клиентите на ПИБ могат да дигитализират своята карта Мастъркард не само в смартфона, но и в часовника си Гармин. Благодарение на новата услуга те могат да плащат на всички безконтактни ПОС терминали, както и да извършват операции на безконтактни банкомати. Услугата е насочена към хората с активен начин на живот, спортисти и всички онези, които искат да разполагат със средствата си навсякъде и по всяко време без да е необходимо да носят чанта, портфейл, карта, дори смартфон.

Плащането с Garmin Pay е бързо, лесно и сигурно, като сигурността на клиентските данни е гарантирана чрез модерна технология.

Garmin Pay е логично продължение на дългогодишното успешно партньорство между ПИБ и Мастъркард. Още през 2010 година двете компании първи представиха на българския пазар технологията за безконтактни плащания PayPass, а през 2016 година лансираха и първата дигитална карта в България. Сега и Гармин се присъединиха в партньорството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share