Представиха първия български аудиосериал

Сцени от първия български аудиосериал „P.S. Някой трябва да плати“ оживяха в арт инсталация. Автор на шпионското криминале е писателят и преводач Богдан Русев, а историята е озвучена от телевизионния водещ Павел Владимиров. Аудиосериалът „P.S. Някой трябва да плати“ е част от портфолиото на Storytel България.

В рамките на изложбата присъстващите имаха възможност първи да разберат ключови моменти от „P.S. Някой трябва да плати“. Аудио-визуалната инсталация пресъздаде част от знакови сцени от аудиосериала чрез експозиция от пет платна, на които могат да бъдат чути откъсите.

Лиза Василева, регионален мениджър на Storytel сподели, че „P.S. Някой трябва да плати“ е част от предстояща голяма поредица с оригинални аудиосериали

Сюжетът в аудиосериала се развива паралелно в две времеви линии – в миналото и настоящето, а тънката граница между тях постоянно се преплита в драматичен конфликт. В линията на настоящето действието се развива в началото на 2001-ва година, а  разказвачът е „Майкъл“ – способен и опитен агент на P.S. (Personal Solutions). Той е част от мащабна компания с официална и неофициална дейност, а целта е издирването и наказването на високопоставени членове на комунистическите партии от бившия Източен блок. Образът от настоящето се среща челно с миналото, когато Майкъл е бил съвсем различен човек, но получава предложение – да съдейства за залавянето на бивше агент на Държавна сигурност – „фараона“, откраднал стотици милиони с финансова пирамида и избягал на екзотичен остров с нова самоличност. Майкъл има личен мотив за възмездие срещу него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share