Луксозното строителство с отлична локация е хит на пазара

Строителните Оскари представят най-добрите проекти в сектора

Деветото издание на строителните Оскари ще представи най-добрите проекти в луксозния сегмент, които определят и пазара на имоти през последните месеци.

Престижните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн ще бъдат връчени на 4 октомври от 20 ч . в хотел Маринела.  

Луксозното изпълнение на сградите вече не е достатъчно условие за търсещите нов дом – те избират и според локацията на имота. Финалист в конкурса е най-новото бижу в  близкия до центъра на София жк “Света Троица” – “Ники Резиденс”. Сградата е разположена до зеления парк на квартала, на кръстопътя на булевардите  Сливница и Константин Величков.
Niki Residence е в близост и до метростанция „Костантин Величков“ – което не само спокойствие до парковата среда, но и удобна комуникация. Сградата е разположена така, че да осигурява на всички жилища да се възползват от трите ценни фактора на средата – южно изложение, панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива. Изпълнението на проекта е с високо качество и отлично изолация. С 5-камерна немска ПВЦ дограма, с троен стъклопакет с висока енергийна ефективност, отоплението е с ТЕЦ, с луксозно завършени общи части, просторно фоайе и стълбищни площадки, луксозни асансьори.
   Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Журито е поверено на чуждестранни и родни експерти, както и на ресорни журналисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share