Ивайло Герасков ще участва в спектакъла „Медея“

Ивайло Герасков се присъединява към звездния екип на проекта „Медея“. Това ще се случи на сцената на театър „Азарян“. Постановката вече имаше невероятен успех в Пловдив. Публиката на спектакъла ще бъде посрещана във фоайето на театъра с фрагменти от изложбата „Походът на аргонавтите от „Филиповци“, която е част от проекта. В представлението участват деца, музикална формация „Вакали“ и солистът на баян – Стоян Караиванов.

„Медея“ проследява историята на едно голямо престъпление, което се случва при разрив в отношенията между родителите. Как продължават пътя си децата, когато родителите им се разделят? Какво провокира една майка да посегне на собствените си деца? Според Снежина Петрова в центъра на пиесата са децата.

Театралният проект е реализиран от режисьора Десислава Шпатова. Сценографията е на Зина Генч и Христина Дякова, а хореографията – на Анна Памуплова. Асен Аврамов е автор на музиката. Освен Ивайло Герасков, който ще влезе в ролята на Креонт, Снежина Петрова ще изиграе Медея. Участват още Петър Дочев, Ивайло Драгиев, Станка Калчева, Койна Русева, Георги Гоцин.

„Медея“ е в театър „Азарян“ на 8 и 9 октомври, 13 и 14 ноември и на 2 декември от 18,30 ч.

 

Велин Манов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share