„Дискордиа“ e в топ 20 на най-големите работодатели в страната по ръст на персонала

Компанията е №1 в транспортно-логистичния сектор по този показател според класация на ICAP

Eдна от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа „Дискордиа“ отново получи престижното отличие от ICAP.  Компанията е на 19-а позиция от първите 100 в категорията „Водещи работодатели в България по ръст на персонала“. „Дискордиа“ е първата компания в категорията от сектор транспорт и логистика.

Отличните резултати на компанията се дължат на растежа през последните години. Показателно е, че увеличението на персонала за първите 20 топ работодатели в сектор транспорт и логистика е общо 478 служители, а само в „Дискордиа“ са назначени 230 от тях – или 48% от общия растеж.

„Изключително горди сме, че за пореден път успяхме да се наложим като водещ работодател. Конкурентоспособността на компанията ни в привличането на нови служители винаги е стояла в основата на цялостния ни растеж. През годините неведнъж сме въвеждали различни бизнес практики в областта на развитието на човешките ресурси и корпоративната социална отговорност, за да можем да привличаме служителите с най-висок потенциал и мотивация на пазара на труда. Последващото развитие на този потенциал заема основна роля в стратегията на компанията ни“, споделя Христо Христов, изпълнителен директор на „Дискордиа“.

Компанията за втора поредна година заема челното място в специализираното издание на ICAP като продължава да увеличава темповете си на растеж и от началото на годината досега е назначила още 178 нови служители. Така „Дискордиа“ отново затвърждава позицията си на най-бързо развиващата се компания в сектора на транспортните услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share