София дава пример с луксозни детски градини с басейни

Детски комплекс „Нова Сити“ е финалист за Строителните Оскари

Луксозното строителство вече не е запазена марка само за бутиковите жилищни и бизнес проекти, категорично е журито на Деветото издание на престижните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн. Те ще бъдат връчени на 4 октомври от 20 ч . в хотел Маринела.
Сред финалистите в конкурса е и луксозният проект на Нова Сити Груп – Детски комплекс „Нова Сити“. Той е разположен на 5500 кв.м площ с разгърната застроена площ от 4200 кв. м. Сградата бе завършена на два етапа, като последният приключи през пролетта на 2016 г. Предназначението й е само за дейности в сферата на образованието. Комплексът се управлява от Nova City Group. Наемателите на сградата са три детски градини с различен профил, танцови школи, в това число и музикални зали и начално училище. В комплекса има вътрешен басейн и няколко зали за спортни занимания. През 2015 г. центърът за образование „Нова Сити“ получи награда в категория „Устойчиво развитие“
От началото на дейността си на територията на България, Нова Сити е осъществила няколко жилищни проекта, като се стреми да съчетава в своите сгради качество, лукс, модерен стил и индивидуалност.
Familia South Park се намира в кв. „Хладилника”, София, с разгърната застроена площ от 3 700м2. Сградата се състои от шест жилищни етажа и подземни гаражи с общо 31 апартамента. Специфичното и уникално за този проект е разположението на мезонетите, които са на партерен и първи етаж, а към тях има самостоятелни градини. Формите и линиите на фасадата са изчистени, а вътрешното разпределение е функционално. Интериорният дизайн на фоайето е проектиран с идеята да допринесе за уюта и усещането за спокойствие в сградата.
За Нова Сити е от изключително значение да предостави висококачествен продукт на своите клиенти. Компанията отделя специално внимание на всеки един от тях и се стреми към развиването и поддържането на дългосрочни приятелски взаимоотношения. Всеки клиент е специален член на голямото семейството на Нова Сити.
Нова Сити Груп е инвестиционна компания, чиято дейност е съсредоточена основно върху пазара на недвижими имоти в България, на който присъства от 2007 г. Фирмата е с международна партньорска мрежа в Румъния, Полша, Чехия, САЩ, Канада и Нигерия. Партньорите на компанията са с повече от 30 години опит в световен мащаб, а техните познания в строителството са безценен принос в работата на Нова Сити. Фирмата обръща специално внимание на общността и околната среда. През годините вниманието й е насочено към подобряване качеството на живот, чрез няколко социални проекта, в които фирмата е взела участие.
Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Журито е поверено на чуждестранни и родни експерти, както и на ресорни журналисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share