За първи път смарт часовник със самозареждаща се система

Революционният продукт на швейцарската индустрия за автоматични часовници осигурява рекордна издържливост на батерията.

Sequent представи своето второ поколение самозареждащи се хибридни часовници, базирани на единствена по рода си технология, получила престижната награда за дизайн Red dot. To поставя нов световен рекорд в издръжливостта на батерията, благодарение на иновативните си концепция „Колкото повече се движиш, толкова повече трансформираш“, при която чистата кинетична енергия се превръща в електрически заряд.

Часовникът SuperCharger е създаден да работи „по команда“ като използва енергия само когато му е необходима. Изключително прецизните вградени сензори проследяват всички дейности, които извършва потребителят  и измерват пулса в реално време. Притежателите на часовника могат да наблюдават и анализират в детайли здравословното си състояние, използвайки приложението Sequent BioFeedback, което се синхронизира с всеки Android и iPhone.

SuperCharger е не само най-модерният хибриден смарт часовник, но е и най-щадящият околната среда хибрид, който ефективно намалява вредните емисии в природата. Благодарение на технологията си, той ежегодно предотвратява производството на милиони батерии. Каишката и специалните му електронни части са направени от рециклирана пластмаса, събрана от океаните.

Цената започва от 179 щатски долара.

One thought on “За първи път смарт часовник със самозареждаща се система

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share