Деми Мур: Аштън Къчър ми изневери два пъти и ме принуждаваше да правим тройки

Актрисата Деми Мур разкрива много интимни и скандални подробности за личния си живот и отношенията с бившия си съпруг Аштън Къчър в новата си биографична книга “Inside Out”.

В нея 56-годишната Деми разкрива, че по време на осемгодишния си брак с Къчър, той ѝ изневерил два пъти и я принуждавал да правят тройки.

Аштън, който е с 15 години по-млад от Деми Мур, постоянно търсел начин да разнообрази сексуалния им живот, пише Mirror.

Двамата започват връзката си през 2003 г. Скоро след това ги сполетява нещастие – Деми Мур прави спонтанен аборт, но остават заедно и продължават напред. През 2005 г. се женят. Тогава актрисата се подлага на лечение и е решена да дари младия си любим с дете. За съжаление това не се случва.

В книгата Деми споделя, че се съгласявала с предложенията за Къчър за тройки, за да покаже, че е “готина съпруга”.

“Исках да му покажа колко страхотна и забавна мога да бъда”, казва Мур.

После обаче актрисата се разкайва за това и го нарича “грешка”.

След това става ясно, че Аштън ѝ е изневерил с Бритни Джоунс. Мур разбира за изневярата на съпруга си от корицата на списание Star през 2010 г.

Бритни срещнала Аштън по време на парти за рождения ден на дъщерята на Деми Мур – Румър Уилис. После тя му изпращала съобщения с предложения кога и къде да се срещнат, но той бил истински параноид и много се страхувал да не бъде хванат, затова се срещали тайно и не си пишели.

Тогава 21-годишната жена твърди, че Аштън бил “страхотен любовник”.

След това актьорът имал сексуални отношения и със Сара Леал, но се оправдал пред Деми, че това не се брои за изневяра, защото те вече били правили тройки, така че вече имало трети човек в тяхната връзка.

Така, в края на 2011 г. Деми и Аштън се разделят и се развеждат две години по-късно.

Книгата на Деми Мур, в която се говори за много лични неща – от “бурната връзка с майка ѝ”, с която не се вижда отдавна, до трите ѝ брака, сред които с актьорите Брус Уилис и Ашън Къчър, излиза на 24 септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share