Киро Скалата и Фитнес Мафията му срещу борците

Благотворителното шоу Крале на Силата, продължава своята обиколка из България, включвайки в силови упражнения деца и възрастни.

Този път мероприятието е съчетано с народните борби е село Маломир, прочуто с победители и шампиони. Известния продуцент Кирил Вълчев Скалата, потегля с отбор красавици и пълна лимузина с подаръци,за да отправи предизвикателство на лежанка с щанга към малки и големи. Всеки който се включи получава подарък а най- силните с големи награди.
В борбите може да се включат и външни гости, за целта Скалата е взел няколко урока от европейския и вице световен шампион по борба Красимир Кочев, който ще бъде и специален гост на шоуто. Мъжката енергия и старт в този празник силата ще повдигат, новата ни балканска шампионка по фитнес Елена Чанкова и топ инструкторката по пилатес Теодора Трашлиева всичко това ще бъде овкусено и музикално озвучено от актрисата -фитнес модел НИККА. Наградният фонд включва протеинови вафли, хранителни добавки, здравословни ядки, книги , козметика и почивки в 5 звездни хотели. Инициативата с над 20 г. история, която Вълчев поема е добре посрещната от медиите. Миналата неделя се състоя поредното мини издание на Кралете в село Црънча , където училището бе спасено от разпродажба и разруха именно от фитнес маниаци. Подарената преди 15 г, фитнес зала на СОУ Васил Левски, бива разграбена и занемарена поради обезлюдяването на селото. Група мускулести младежи създават обществен комитет и спират продажбата на школото. Възстановяват уредите и празнуват новото начало и победа си с местни, танци и шоуто Кралете на силата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share