Форум на Строителната индустрия представя иновациите в най-бързо развиващия се сектор у нас

Събитието е на 4 октомври в хотел Маринела

Иновациите и инвестициите в най-бързо развиващия се сектор у нас ще бъдат представени от деветото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2019. Специалисти и журналисти номинират най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна, а наградите ще бъдат връчени на годишната церемония на 4 октомври 2019 г. в хотел Маринела – София.

Строителството не е само архитектура и дизайн, категорични са организаторите на събитието – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. По време на форума ще бъдат отличени и съпътстващите инфраструктурни дейности в сектора. Сред финалистите е основаното през 2015 г. дружество ‚ЕЛЕКТРО ПРОДЖЕКТ“ ООД. То изпълнява инженеринг, проектиране и изграждане на Електро системи и инсталации. В това число – средно напрежение 20kV, ниско напрежение 1kV, автоматика и КИПИА, улично и площадково осветление, слаботокови системи и инсталации, както и системи за сигурност.
Фирмата разполага със собствен инженерен и инсталаторски екип – трима инженери, 36 инсталатори и двама проектанти. Дружеството е сертифициран инсталатор на следните производители: Legrand, Teletek Electronics, CHINT, NOARK, MMC, G-TEC и др.
Въз основа, на това носи до 25 г. гаранция при определени условия за системите и инсталациите, изпълнени и въведени в експлоатация от професионалния екип.
‚ЕЛЕКТРО ПРОДЖЕКТ“ ООД има изпълнени обекти в следните строителни направления на редица емблематични сгради в столицата и в страната. Сред тях в сегмента високо строителство се отличава – жилищна сграда с магазини и подземни гаражи в „Манастирски ливади-запад“ в София на Планекс Инвест /10800м2/, както и жилищна сграда в София, кв.9,УПИ VI-260,261,262 в кв. “Хладилника-Витоша” – ДИМ93 /7950м2/. Така също многофамилна жилищна сграда с ателиета и подземен гараж в кв. „Хладилника – Витоша” – част юг на ИНТЕРПОЛИС /6200м2/, както и многофамилна жилищна сграда с офис и магазин на ул. “Хубча” № 3, в Хиподрума на ИНТЕРПОЛИС /4500м2/. А също и жилищен комплекс ТЕРА в жк Младост 4, УПИ I-754, кв. 10А на СКАНУЕЛ ИНВЕСТ /32000м2/.
Фирмата изгради инсталации и в административна сграда в София, на ул.Анна Ахматова 9 – ДЕЛИВЪРИ ТАЙМ, както и на управляваната от НАП сграда на бул. Цариградско шосе 111. Също и на промишлени и складови сгради като логистична база с.КРИВИНА – ИНТЕРХОЛД, на болници и болнични заведения – реконструкция на специализирана болница за активно лечение по инфекциозни и паразитни болести “Проф. Иван Киров” – ЕАД – ИНТЕРХОЛД. В инфраструктурното строителство изгражда улично осветление, Телекомуникационни мрежи и Публични системи за сигурност.

Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.
Журито е поверено на чуждестранни експерти като мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница „Хай Уайкомбе“, ниверситетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия, италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club – Amicability Сергей Дворянов, представители на браншовите организации и на медийните ни партньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share