Седмият сезон на „120 минути“ в ефира днес

Предаването залага на утвърдена формула, с която задава стандартите в обзорната публицистика

Обзорното актуално предаване „120 минути“ с водещ Светослав Иванов се завръща в телевизионни ефир. Задълбоченият прочит на важните събития в България и по света и нюхът за точни събеседници по темите, които наистина имат значение, стоят в основата на успешната формула и през седмия сезон на предаването.

В първото издание на предаването зрителите на bTV ще видят разтърсващата история на бивш служител на реда, който губи половината си лице след поредица от грешки. Има ли възраст за обществената служба – репортерът Димитър Иванов ще покаже най-младия и най-възрастния кмет в България.

Последните събития в журналистическата гилдия и шпионския скандал между България и Русия ще коментира журналистът Йово Николов. Зрителите ще видят и ексклузивно интервю с Мишел Гилън, една от най-известните водещи на американската телевизия CBS, която доброволно слиза от екран и напуска медията, за да поведе поход срещу лошите новини.

Министърът на образованието Красимир Вълчев ще открие учебната година от студиото на Светослав Иванов. Ще бъде отбелязана стогодишнината на рождения ден на българския писател, драматург и публицист Николай Хайтов. Синовете му Здравко и Александър щегостуват.

Броени часове преди старта на шоуто „България търси талант“, Ицо Хазарта и Дани Петканов ще повдигнат завесата към най-колоритните и впечатляващи таланти, които ще видим в шестия сезон на предаването.

„120 минути“ е всяка неделя по bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share