Венета Райкова и Николета Райкова се срещат на старта на новия сезон на „Папараци“

Единственият телевизионен таблоид у нас „Папараци“ се завръща по-бляскав и разтърсващ от всякога. Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото, любовта и …още нещо.

Вярна на обещанието си да направи най-добрите си интервюта и разследвания, Райкова ще посрещне в студиото своята предшественица – Николета Лозанова. „Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща“ казва Лозанова..

Срещу водещата в студиото на „Папараци“ ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан.

Темата за любовта, летните емоции и бейби бума сред родните звезди  ще бъде в основата и на „коментарното студио“, което този сезон ще бъде част от „Папараци“. В него Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото и любопитни подробности около разделите на светските двойки – Кубрат Пулев и Андрея, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро и Райна, която въпреки раздялата с половинката си грее от щастие. На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния ѝ живот. Любовта на Меглена Каканашава и половинката й Румен Рончев също ще попадне в обектива на „Папараци“. Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени. По темата с бейби бума у нас, трите дами ще отделят специално внимание на наследника на Златка Райкова и Благой Георгиев, за когото разполагат с любопитна информация.

„Папараци“ е всяка неделя в 21,30 часа по bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share