Михаела Филева, Орлин Павлов, Прея и VenZy се включват в „Отново на училище с радио N-JOY“

С концерт на открито, много игри и награди идва купонът „Отново на училище с радио N-JOY“

Радио N-JOY ще отбележи началото на новата учебна година с голям концерт на Голямата поляна в Южния парк. На сцената на „Отново на училище с радио N-JOY” ще се качат любимите изпълнители на българската поп сцена Михаела Филева, Орлин Павлов, Прея, VenZy, Ева Пармакова, Виктория Георгиева, Йоана, Дара Екимова, Искрата, Кристиана Асенова, Тоshey, Марина Кискинова и победителят в шоуто „Гласът на България“ – Атанас Каталиев. Освен концерт, по време на събитието всички деца и техните родители ще могат да се включат в разнообразните игри на място и да спечелят награди като уикенд за двама, колело и тротинетка! В церемонията по награждаването ще вземе участие световния шампион Йордан Йовчев, с койгото всички деца ще имат възможността да се срещнат и снимат.
Специално участие в „Отново на училище с радио N-JOY“ ще вземат представители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ и на Главна дирекция „Национала полиция“. Огнеборци и патрулни полицаи ще дадат възможност на децата да се качат в истинска пожарна кола, както и да застанат зад волана на патрулен автомобил. На място всички ще могат да се включат във водните игри на пожарникарите и да се снимат с полицаите.

„Отново на училище с радио N-JOY” е на 14 септември, събота от 11 до 14 часа на Голямата поляна в Южния парк с вход свободен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share