SOFIA BEACH FEST 2019 през погледа на блогърките от Atidora

Замисляли ли сте се, че плажът може да е много по-близко до вас, отколкото сте предполагали?

Да, и само на 30 минути от София.

 

SOFIA BEACH FEST 2019 се проведе под формата на двудневен фест от 31-ви август до 1-ви септември на брега на яз. Искър.

 

Насладихме се на невероятна гледка, плаж, игри, водни спортове и най-вече качествена музика.

 

ВОДНИ СПОРТОВЕ:

 

SOFIA BEACH FEST 2019- Най-добрият начин да изпратим лятото

Ако ви се струва невъзможно да сте в София и за по-малко от час да може да достигнете до страхотно парти на плажа- грешите. На 31-ви август и 1-ви септември изпратихме лятото с един невероятен фестивал – SOFIA BEACH FEST на една необичайна  локация- брега на яз. Искър.

 

ФЕСТИВАЛЪТ

SOFIA BEACH FEST 2019 се състоя за първи път, като идеята на организаторите бе да пренесат всички гости в страхотна атмосфера на яз. Искър. Много се радваме, че бяхме поканени да бъдем част от този уникален по рода си фестивал.

Локацията

За всички, които не са ходили на яз. Искър, ще споделим, че достигането до него е изключително лесно както с кола, така и с автобус.  На всеки час от автогара Юг тръгва автобус за Самоков, а спирката за язовира се казва Щъркелово гнездо и се пътува по-малко от час.

Атмосферата

Организаторите на фестивала наистина се бяха постарали да направят една изключително релаксираща атмосфера за всички. Имаше две музикални сцени, , място за плаж  и за различни водни спортове и страхотна релакс и къмпинг зони. Всеки можеше да се забавлява както реши- дали да хваща тен на брега на язовира, дали да кара водно колело или просто да си почива на пикник с приятели, докато опитва от коктейлите. Можеше да вземете и домашният си любимец с вас.

В близост до фестивала се намира и симпатичен малък хотел, в който ние вечеряхме и се наслаждавахме на хубавата гледка.

Препоръчано от Атидора!

Ако искате да си починете, да се забавлявате и да избягате за малко от градското ежедневие, определено ви препоръчваме да посетите SOFIA BEACH FEST догодина, заслужава си!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share