Радио ENERGY и DEVIN раздадоха 3 тона вода в най-горещите месеци това лято!

Три тона – рекордно количество студена минерална вода DEVIN, бутилирана в сърцето на Родопите, раздадоха чаровните ENERGY момичета в периода на рекордно високите температури през юли и август в София, Варна, Бургас и Пловдив! Благодарение на Радио ENERGY и DEVIN, най-горещите летни месеци на 2019 станаха по-приятни и поносими. Любимото радио с песни от 90-те и лидерът на пазара на бутилирани води организираха съвместната акция по хидратация и разхлаждане за жителите на четири големи български града за пета поредна година.

 

Тази година екипът на Радио ENERGY избра най-посещаваните паркове и зелени зони в големите градове, за да направи деня на посетителите им по-усмихнат, по-приятен и да им помогне да се хидратират в големите горещини с най-новата еднолитрова бутилка на DEVIN On The Go. Тя е достатъчно голяма, за да утоли жаждата, но и в същото време – удобна за носене. Минералната вода DEVIN се добива от естествено находище с дълбочина над 1200 м, което векове наред я защитава от повърхностни замърсявания. Източникът и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин. Минералната вода DEVIN e чиста, нискоминерализирана и подходяща за ежедневна употреба. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация.

 

Малки деца, възрастни хора, млади семейства, домашни любимци и дори японски туристи получиха бутилка DEVINOn The Go и усмивка от момичетата на Радио ENERGY. Те успяха да раздадат общо 3 000 бутилки студена минерална вода DEVIN на жителите и гости на София, Варна, Бургас и Пловдив и да им напомнят, че водата е толкова важна за поддържане на доброто здраве и тонус, колкото и хубавата ENERGY музика – за доброто им настроение.

 

 

Радио ENERGY благодари за съдействието на Столична Община, Община Варна и Община Бургас и Община Пловдив за оказаната подкрепа във връзка с кампанията.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share