Мис Китай и красивата азиатска делегация обиколиха България с 13 куфара

Последните модели на БМВ осигуриха масаж и много екстри за гостите

С огромен гардероб от 13 куфара обиколиха България при първото си посещение в Еввопа  Мис Китай Вселена – 2019 Роузи Джу Син, главният дългогодишен дизайнер на конкурса “Мис Китай Вселена” – Лили Джанг, заместник секретарят на китайската Камара за производство и търговия със СПА продукти и козметика – Сю Инг и консултантът по правни, инвестиционни и други международни въпроси на Асоциацията на Китайските Туристически Журналисти – адв. Асен Велинов. Те са в България по покана на продуцента Миглена Ангелова с цел популяризация на България в Китай като туристическа дестинация.

Без автомобилите, подсигурени със съдействието на БМВ България, пътуването на най-красивата китайска делегация, посещавала някога България, щеше да е силно затруднено. Многото километри от първия ден на пристигането на делегацията, след почти 20 часовия полет, щяха да бъдат силно изнервящи, ако не бяха сигурността, удобството и комфорта, който предлагат последните модели на БМВ х5 и 7-ма серия. Красавиците от Китай се радват на седалки с масаж, удобни места за краката, специално отморяващо осветление, музикална система с перфектен звук и много други екстри, които и за тях бяха нови.

„Признателна съм на г-н Александър Миланов и г-жа Христина Пейчева от “БМВ Груп България” за скоростта на реакцията и отношението към популяризацията на България зад граница като туристическа дестинация“, споделя организаторът на посещението продуцентът Миглена Ангелова.

За целия си престой у нас красавиците най-трудно се разделили с  Арт комплекс “Анел” в Созопол, където отседнаха в първия ден след кацането си у нас. Това е единствения в света хотелски комплекс – музей на изящните изкуства, съобщава ВИП Комюникейшън.

 Благодарение на това гостуване обектите, посетени от китайските гости, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн долара. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма.

                                                                                                  

Снимки: Дико Йорданов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share