Двама задържани за убийство в Кюстендил

Появи се нова версия за престъплението – ревност.

Двама души – мъж на 75 години и 38-годишна жена – са задържани след извършено убийство на 45- годишен мъж в Кюстендил, съобщиха от полицията.

Сигналът за убийството е получен вчера следобяд, след скандал в дома на 75-годишния мъж в кюстендилския квартал “Герена”.

След задържането на собственика на апартамента, е открито тялото на жертвата, в храсти край жилищния блок. По-късно е задържана и жената.

По данни на разследващите двамата сами съобщили на полицията къде се опитали да укрият тялото.

75-годишният бивш миньор се прибрал в къщи преди полунощ на шести срещу седми септември, заварвайки жената и госта. Възникнал скандал, имало е употреба на алкохол, разменили се удари между домакина и 45-годишният мъж.

Като краен резултат по-младия мъж е бил удушен, а към 2 часа след полунощ двойката го изнесла от жилището в бл. 185 и скрили в храстите. Сигналът за убийството е подаден към 16 ч. на 7-ми септември, когато случаен минувач е забелязал тялото на жертвата.

75-годишният мъж бе задържан първи, а часове след него и 38-годишната жена, с която живял на съпружески начала. На този етап най-вероятния мотив за убийството е ревност от страна на по-възрастния мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share