„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон с нови рубрики

„Тази събота и неделя” се звръща с нови рубрики. В поредицата „Новите българи“ водещата Алекс Кръстева ще представя гледната точка на чужденци, които трайно са се установили в България. Във времето от 8 до 9 часа Алекс ще запознава зрителите и с хора с уникални съдби, успели да преодолеят всякакви трудности, за да постигнат мечтите си, и така вдъхновяват останалите.

Жени Марчева ще разисква със своите гости актуалните теми от седмицата. В новата поредица „Отвъд думите“ Жени и психологът Росен Йорданов ще откриват неизказаните послания, които политиците отправят чрез своите жестове и поведение.

Диана Любенова продължава традицията да разговаря със знаменитости от цял свят и да посреща в студиото културния и спортен елит на България. В специална поредица тя ще проследи пътя, който са избрали наследниците на известни български фамилии.

Репортерът Радиана Божикова ще запознава зрителите с новостите в мрежата и с успешни българи, а Елица Кънчева ще показва как спортуват и готвят известните.

„Тази събота и неделя” ще продължи утвърдените поредици „Менделсон“, „Живот на 100 години“ и „Роден крайУ. Всяка събота продължават и пътешествията с водещата на прогнозата за времето Натали Трифонова, а всяка неделя Николета Маданска ще разказва за постиженията в спорта.

В първите издания на „Тази събота и неделяУ през новия сезон ще гостуват председателят на парламента Цвета Караянчева и политическите анализатори Арман Бабикян и Антоанета Христова. В навечерието на 9 септември на Жени Марчева ще гостува и политикът от близкото минало Димитър Луджев. Началото на учебната година ще коментират директорът на 51-во училище в София Асен Александров и психологът доц. Михаил Околийски.

В поредицата „Роден край“ певецът Веселин Маринов ще отведе зрителите в родния си Полски Тръмбеш и в къщата, в която е израснал. Той ще представи най-важните хора в живота си и жената, върнала вярата му в любовта.

Рап идолите „Скандау“ допуснаха екипа на „Тази събота и неделя“ до репетициите на последния си хит, часове преди националното им турне.

Сред гостите на Алекс Кръстева този уикенд ще бъде и журналистът Георги Пеев, който с трансплантирано сърце и бъбрек става три пъти шампион в състезание по плуване на хора с трансплантации. А в поредицата „Живот на 100“ зрителите ще се срещнат с 91-годишния шампион по плуване Танчо Тенев.

По повод старта на новия сезон на „Фермата“ в „Тази събота и неделя“ ще говорят победителят от миналогодишното издание Дидо и Ивайло Караньотов.

Звездите на „Комиците и приятели“ Любо Нейков, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов ще бъдат сред гостите на Диана Любенова. Зрителите ще се срещнат и с любимия на поколения българи телевизионен водещ Петър Вучков, с певицата Михаела Маринова и актрисата Ивана Папазова. За своята любов ще разкажат актрисата Ирен Кривошиева и операторът Николай Николов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share