Десети сезон на „Съдебен спор“

Предаването „Съдебен спор“ се завръща със своя десети сезон в телевизионниия ефир. В новите епизоди съдебното риалити ще представи горещи спорове, вълнуващи истории и всички гледни точки по правни казуси от различен характер. Водещата Нана Гладуиш заедно със съдия Иван Сотиров, пристав Ивайло Спасимиров и главния редактор Жоро Игнатов отново ще търсят справедливостта в съдебната зала, срещайки зрителите с разнообразна палитра от човешки истории.

„Мисля, че „Съдебен спор“ вълнува хората и не ги оставя безпристрастни. То провокира и показва открито различни житейски ситуации. Участниците в предаването са уверени в желанието си да заведат някого в съда и  да се преборят за справедливостта. За мен шоуто е абсолютен феномен в това отношение“, сподели водещата Нана Гладуиш. Тя каза още, че през годините в съдебното риалити са разказвани някои трагични случаи, но не липсват и забавни моменти с култови фрази. „Връщаме се в ефира с невероятни истории, както обикновено“, допълни Нана.

Десетият сезон на „Съдебен спор“ стартира на 7 септември с 638-ми епизод, в който зрителите ще могат гледат развръзката на спор между брат и сестра. В неделя пък екипът на предаването ще разгледа иск срещу бивша зълва, заради която ищцата била системно тормозена от бившия си съпруг.

„Съдебен спор“ е в събота и неделя от 11 ч по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share