Ваня Джеферофич и Георги Миков ще коментират „Игри на волята“

„Игри на волята“ започва този петък. Веднага след пилотния епизод на приключенското състезание, ще стартира и рубриката „Игри на волята: Студио“, която ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването. Футболистът Ваня Джеферович и журналистът Георги Милков.

Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози, за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите. Макар и от телевизионното студио, двамата ще пресъздават игрите, през които са минали  участниците. „Нямам търпение да видя как ще се справят със задачата, защото и двамата са участвали и дори печелили подобни предавания. Интересно ми е как ще се справят с битките, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни“, споделя Александра Сърчаджиева, която ще е водеща на студиото.

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост-коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова-Сидерова. Всеки участник, напуснал „Игри на волята: България“, ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто.

Рубриката „Игри на волята: Студио“ ще се излъчва  всеки петък от 22 часа по NOVA.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share