„Преди обед“ открива новия сезон с любопитни поредици

Поредният сезон на „Преди обед“ ще предложи нови рубрики и ще запази вече утвърдените. Репортерите му ще пътуват виртуално по целия свят, за да открият забавни хора, места и случки и да ги представят на зрителите по своя уникален начин.

 

Историите на талантите зад емблематични български песни ще бъдат разказвани в рубриката на Косьо Филипов „Разкажи ми песен“. Журналистът обещава на зрителите музикални пътешествия назад във времето, в които текстописци, композитори и изпълнители ще си припомнят какво ги е вдъхновило да създадат евъргрийни като „Клетва“, „Сбогом“, „Елате ни на гости“, „Телефонна любов“ и много други обичани от поколения хитове. Ко-водещият на шоуто „България търси талант“ Даниел Петканов ще открива „Скрити таланти“ с изумителни възможности и ще тества своите граници в екстремно-смешни предизвикателства.

 

Началото на учебната година ще бъде открито с „Отново в клас“. Популярни личности ще седнат зад чина в собствените си класни стаи, за да разкажат своите ученически истории. Спортът също ще бъде на фокус, защото Венета Георгиева ще среща младите спортни надежди, които се подготвят за игрите в Токио 2020 със старите носители на олимпийската слава.

 

В емблематичната рубрика „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова ще е вярна на стила си да разговаря с международни експерти и да представя всичко актуално в съвременната медицина. Лео Бианки също ще продължи да открива нови кулинарни дестинации и предизвикателства в „Животът е прекрасен“. Предаването ще запази и обичаните и утвърдени поредици като „Мистичната България“, „Албумът“, „Във форма“, „Като на кино“, минутите за мода и пътешествия и различния поглед към света на културата, изкуството, науката и обществения живот.

 

Днес „Преди обед“ откри сезона в ново високотехнологично студио. Съчетанието от модерен дизайн, усещане за простор и последно поколение технологии стои в основата на атрактивната визия на предаването.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share