Очаквайте скоро новия сезон на ,,10 фит минути с Виктор Ангелов”

Съвсем скоро започва вторият сезон на ,,10 фит минути с Виктор Ангелов”

Днес Виктор Ангелов съобщи, че втори сезон ще има и счита първият му дебютен сезон за успешен.

В първия сезон Виктор Ангелов, успя да събере силни партньори, които го подкрепиха в този първи формат за България. Cvetita Herbal, Tea Botanical, Fitness Plus, Mondo, 2B- consult, 3 Frames,Art Studio Allure, Paragraph21.com, Искра.бг, DartsNews.bg, Dj Enjoy, Annie makeup artist останаха отлъчно до създателя на това единствено по рода си предаване. В първият сезон пред камера застанаха едни от най-добрите спортисти на България, както и идоли от различни среди.

Диона, Маги Сидерова, Арти, Любомир Делев, Стоян Копривленски бяха част от всички 20 феноменални гости. В новият сезон се очаква редица шампиони на България и хора за подръжание, да дадът своя опит на многобройната публика. Предаване, от което хората не спираха да черпят знания, да се забавляват и да опознават своите любимци. ,,10 фит минути с Виктор Ангелов” има няколко предложения да влезе в ефир, но все още не се издават тайни от кухнята. Със сигурност, не зависимо от развитието на нещата, всички фенове отново ще могат да гледат епизодите в Youtube канала на Виктор Ангелов.

Ето какво сподели Виктор Ангелов за нашите читатели:

Как описваш първия сезон на това емблиматично предаване?

– За мен предаването имаше успех. То беше дебютно за мен, тръгнах от нулата, с многобройни спънки, но с постоянство и подкрепата от моите партньори, всичко това стана реалност. Щастлив съм, защото непознати хора ме спират и ме поздравяват за проекта и казват с нетърпение, че очакват втория сезон.

Кога за последно си имал такава ситуация?

– Съвсем скоро на едно събитие във Варна, отидохме с мой приятел да подкрепим един муайтай боец, който ще видим в един от бъдещите епизоди, и ме спряха хора да се снимат с мен, и да ме поздравят за проекта. Един мъж на около 30 години ме впечатли най-много, защото ми каза, приятелю правиш нещо различно и страхотно. Ето заради това няма да спра, заради тези хора!

– Как описваш развитието на формата, в началото на предаването имаше игри, но после отпаднаха?

– Да отначало правихме предизвикателства, които много се харесваха на хората, защото освен да черпят нови знания, те се забавляваха с нас. Спряхме с игрите, защото се наложи поради някои причини, но със сигурност ще имаме предизвикателства във втория сезон!

– Какви хора да очакваме да застанат пред камерата на ,,10 фит минути с Виктор Ангелов?

– Отново избирам модела, да каня спортисти и хора от различни среди, които се грижат за здравето си и своята визия. Само да загатна, че ще имаме и световно известна звезда – чужденец, но за нас не е проблем, все пак имаме най-добрия преводач на английски език в екипа си – Рой Хил.

– Как ще отговориш на критиците?

– Критици ще се намерят винаги. Аз те първа се развивам и надграждам над себе си, както много от вас знаят, преди няколко седмици направих и първият си самостоятелен конкурс. Там избрахме лице на ,,10 фит минути с Виктор Ангелов” – Ерика Добрева. Също така ще работим и с победителката от конкурса ,,Miss Summer Queen FIT 2019 – Ралица Ненова и с някои от момичетата, които участваха в конкурса. Така че ще имаме и много женска красота в нашето студио! Определено ще дам отново сърцето и душата си и в този сезон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share