„Плюс-минус. Коментарът след новините” се завръща с нов сезон в ефира

След успеха на „Плюс-минус. Коментарът след новините” публицистичното предаване се завръща с втори сезон на 2 септември. Водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров отново ще представят на зрителите анализ на актуалните теми с преки включвания от различни точки на България и задълбочени дискусии.
Екипът на предаването ще следи важните политически, икономически и социално-значими теми. В дискусии с гости в студиото, ще бъдат представени различните гледни точки и най-актуалното от деня. Традиционният анализ на водещите Владимир Сиркаров и Кузман Илиев ще продължи в рубриката „Коментар(НО)”, а интересните новини от света на културата ще бъдат представени с репортажи и събеседници.
„Очаква ни един меко казано „горещ” политически сезон. За да са в епицентъра на събитията и винаги крачка напред, зрителите имат своя ход – „Плюс-минус. Коментарът след новините”.. Ще има ли изненади? Разбира се. Ние знаем от какъв тип информация и анализ се нуждаят българските граждани и зрителите, затова влагаме сърце, познания и душа да им го предоставим”, коментира Кузман Илиев.
„Целият ни екип е много мотивиран и въодушевен от започването на новия сезон на предаването. Ще се опитаме да задоволим високите очаквания на нашата аудитория, като предлагаме голямо разнообразие от теми и гости, нови и интересни рубрики, живи включвания от цялата страна и още изненади. Надяваме се отново да заслужим доверието на зрителите”, сподели Владимир Сиркаров.
„Плюс-минус. Коментарът след новините” е всеки делничен ден веднага след новините на NOVA в 16 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share