Джузеппе Маджио открива новия сезон на „Като на кино“

Предаването за кино „Като на кино“ се завръща в телевизионния ефир на 2 септември. През есенния телевизионен сезон то ще радва киноманите всеки делничен ден и ще изненада с различен формат, акценти и рубрики. Зрителите ще получават актуална информация за нови продукции, за живота на звездите и ще гледат трейлърите на нови филми.

Специален гост в първото предаване е италианският актьор Джузеппе Маджио, който играе в сериала на „Нетфликс“ – „Baby”. Той разказва за продукцията и за битката между европейското и американското кино.

Всяка сряда в „Като на кино“ ще бъдат представяни забавни моменти от снимачния процес на хитови заглавия. На 4 септември зрителите ще се пренесат на снимачната площадка на мюзикъла „Котки” и ще видят трейлър на новия филм с Брат Пит и Мерийл Стрийп „Към звездите”, който е включен в програмата на фестивала във Венеция. Всеки четвъртък кинокритикът Деян Статулов ще анализира премиерите на голям екран.. Влогърката Поли Недкова се включва в екипа със своя рубрика в петък.

 

„Като на кино“ е всеки ден от 20:50 часа по bTV Cinema.

 

Велин Манов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share