Huawei открива едноседмична изложба с избрани снимки на български автори, участвали в конкурса InFocus Awards 2019

Huawei открива едноседмична изложба – от 2-и до 7-и септември, с избрани творби на български автори, подадени за участие в регионалния конкурс за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019.

 

Домакин на изложбата ще бъде едно от най-новите и модерните арт пространства в сърцето на София – nOva Art Space. Галерията се намира на улица Съборна № 3 и приема гости от 11 до 19 часа всеки делничен ден и в събота от 11 до 15 часа. Входът за изложбата е свободен.

 

България е в топ 3 по участия в регионалния конкурс Huawei InFocus Awards 2019. Победителите в него ще бъдат обявени на 8 септември. В nOva Art Space ще видите избрани кадри на български участници – една селекция, направена от талантливия български фотограф Димитър Караниколов (@karanikolov). С него ще можете да разговаряте на живо по време на официалното откриване на изложбата на 2 септември, понеделник, от 17 часа. Ще видите също негови собствени кадри, както и такива на други посланици на марката у нас, като популярния влогър, създател на уеб филми и наскоро и автор на книга Крис Захариев (@chriszahariev).

 

Всички творби, които ще бъдат представени на изложбата, са заснети с мобилни устройства на компанията.

 

Не пропускайте да посетите изложбата на Huawei InFocus Awards 2019 в nOva Art Space от 2 до 7 септември включително и да споделите своите впечатления от нея в официалното Facebook събитие.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share