Tраки, славяни и прабългари в „Игри на волята“

Tраки, славяни и прабългари са трите племена, в които ще бъдат разпределени участниците в новото риалити „Игри на волята“. В шоуто всяко племе притежава знаме и ще се водят номинационни битки и битки за оцеляване.

„Красивите славяни, силните прабългари и умните траки – така ги наричаме в предаването. Участниците минават през страхотни трансформации… Имаме такива, които след шоуто ще бъдат напълно различни, защото ще променят мисленето и възгледите си, което за нас е огромна победа. Освен това сме свидетели и на изпитания в редакторските екипи, защото редакторите ни са плътно с племената и живеят в същите условия като тях. Адски интересно е да наблюдаваме и тяхната амбиция отборите им да се справят добре, за да имат и те по–добър живот по време на снимките“, разказа Александър Недялков, продуцент в „Игри на волята“.

Водещата Александра Сърчаджиева сподели, че не е очаквала да види толкова силни и мотивирани жени, които не само че не отстъпват на мъжете, но и доста често ги превъзхождат. „Никога няма да забравя първата ни номинационна битка… След драматичния ѝ край, и двамата участници плачеха – единият от радост, другият – от мъка. Още тогава разбрах, че предаването е специално и че щом още на петия ден ни обземат такива емоции, няма как да не е интересно докрая!“, добави Сърчаджиева.

„Игри на волята“ започва на 6 септември по NOVA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share