„Игри на волята“ – приключенското състезание на NOVA

Eпични битки, смели участници и красиви гледки очакват зрителите на NOVA в най-новото телевизионно шоу „Игри на волята“. Началото е на 6 септември от южното ни Черноморие. 24 състезатели ще се борят за наградата от 200 000 лева във всекидневни епизоди от понеделник до петък.

Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със снимки на 10 места, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са дълбоко свързани. 24 смели състезатели напуснаха ежедневния си комфорт, за да се впуснат в решителни битки за победа. В участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и уважение към вековните традиции.

 

Предаването е с водещ Александра Сърчаджиева. Тя ще бъде с изцяло променена визия, а за всеки детайл ще се грижи специален екип. Външният й вид ще бъде различен във всеки епизод на шоуто. Стилистите разкриват, че са заложили на стил бохо с трайбъл елементи, защото той успешно драматизира приключенския формат, пресъздава магичните и често диви места, на които битките се разиграват. Тематичният гардероб на водещата включва над 200 тоалета и над 100 бижута, шапки и аксесори за коса, с цел тя да изглежда различна и нова във всяко появяване на екран. Сърчаджиева споделя, че снимките на новия формат за пореден път са я убедили колко красива е България. А относно участниците признава, че са хора със силна воля, издръжлив и пъргав ум, овладяни емоции. Според нея битката между тях ще бъде състезание, каквото зрителите отдавна не са виждали.

В „Игри на волята“ участниците ще бъдат разделени на 3 отбора, всеки със свой Капитан. Tе са смели, решителни и добре подготвени за неочаквани изпитания – не само физически, но и емоционално, и психологически. Готови са и за изпитанието да живеят заедно в продължение на няколко месеца. Участниците са избрани са с кастинг и сред тях няма известни личности, нито съперници със звезден статус.

 

Велин Манов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share