Ядосани птици докато смъртта ги раздели в киносалоните от днес

Анимация и хорър са премиерните заглавия на филмовата седмица. Родителите ще оставят  децата си да гледат „Angry Birds Филмът 2“, а те ще влязат в киносалона за прожекцията на „Докато смъртта ни раздели“.

В „Angry Birds Филмът 2“ гневните птици  и техните врагове – зелените прасета ще обединят сили срещу общ враг. Продължението „Angry Birds Филмът 2“  идва три години след грандиозния успех на първата част, която с бюджет от 73 милиона долара донесе приходи от над 352 милиона. Ако си спомняте тогава птиците и зелените прасета воюваха помежду си. Сега те ще бъдат съюзници в борбата с общ враг – орлите. Виолетовата Зета от студения остров на орлите иска да завземе техните топли острови за ваканцията им. Свежа анимация, в която шегите са на ниво, а и малките зрители ще се зарадват на шпионски елементи. Ицо Хазарта, Криста, Прея, Николай Урумов и Александра Сърчаджиева озвучават част от героите.

 

„Докато смъртта ни раздели“ е типичен филм на ужасите, направен по всички закони на жанра. Той разказва историята на младоженка, която в първата си брачна нощ ще трябва да се присъедини към  богатото и ексцентрично семейство на съпруга си. Изтеглянето на специална карта води до смъртоносна игра на криеница, в която всеки ще се бори за оцеляването си. Булката с бялата рокля тича из многобройните коридори и стаи на къщата. Семейството на съпруга ѝ я преследва с лъкове, брадви и пушки. Кръв се лее на поразия по лицата и телата на живи и умрели. Сред актьорите, които се преследват са възмъжалият Адам Броуди и неостаряващата Анди Макдауъл.

 

Бояна Бояджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share