HP вдъхновява спиращи дъха гейминг приключения

OMEN екосистемата дава възможност на геймърите да печелят с иновативни инструменти

Акценти:

· OMEN Command Center: Непрекъснато подобрение чрез революционния гейминг хъб

· Монитор OMEN X 27: Честота на обновяване1 на ниво електронни спортове с QHD2 панел и патентованата функция за персонализирано насочване на ресурси

· OMEN аксесоари: Ново поколение охлаждащи слушалки и поразителна клавиатура

· Pavilion Gaming Desktop и Pavilion Gaming 15: Солидно изпълнение както за сърфиране, така и за игра

София, България, 21 август 2019 г. — На Gamescom 2019 HP представи мощните OMEN софтуер и услуги, заедно с нов OMEN и Pavilion Gaming хардуер, всички проектирани да създадат легендарни геймплей изживявания за играчите на всички нива.

Геймингът се превръща в световен феномен и повече от 2,3 милиарда души по целия свят играят игри ежедневно. Желанието им да се отличат, докато играят се простира далеч от това компютъра, на който играят да е просто добър и търсят нови и единствени по рода си машини. 38% от геймърите са мотивирани от способността да напреднат в играта, а 35% са фокусирани върху конкуренция и подобряване на геймплей3. С въвеждането на коучинга и новите гейминг услуги на OMEN Command Center4, играчите не спират да подобряват играта си и да се представят по най-добрия възможен начин.

Освен мощния софтуер и гейминг услуги, HP анонсира нови дисплеи и аксесоари, включително готовите за електронни спортове монитори OMEN X 27 Display, слушалки OMEN Mindframe Prime Headset, клавиатура OMEN Encoder Keyboard и разнообразие от различни продукти от нарастващата линия аксесоари OMEN Transceptor. Pavilion Gaming също оставя своя отпечатък с настолния Pavilion Gaming Desktop, Pavilion Gaming Keyboard 800 и първият AMD процесор на HP геймърски лаптоп в Pavilion Gaming 15. Това портфолио e обогатено с дисплеите HP 22x и HP 24x, които са идеални за геймърите, които търсят качество на по-ниска цена.

„OMEN е обществото, което брандът представлява – отдаден на създаването на световна екосистема от най-добрия хардуер, софтуер, съдържание и услуги“, коментира Ан-Софи Хайдберг, генерален мениджър Персонални системи за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. „С най-новите софтуер и хардуер допълнения, като OMEN Command Center, OMEN X 27 и Pavilion Gaming Desktop, HP обогатява гейминг изживяванията, като същевременно помага на геймърите да усъвършенстват своите умения и да не спират да ги подобряват.”

Геймърска стъпка напред

OMEN Command Center, достъпен за всеки компютър с Windows 10 в Windows Store, притежава множество нови и мощни функции, проектирани да го направят основен гейминг хъб.

· Coaching 5 пристига за OMEN персонални компютри с първоначална поддръжка за League of Legends и други игри. Този инструмент е базиран на изкуствен интелект и разработен от Mobalytics, анализира геймплея и предоставя ключова информация за силните и слабите страни и за подобряване на производителността на играчите.

· С My Games6 геймърите могат да управляват своите устройства, да осъществяват достъп до своите гейминг библиотеки от едно централно място и да притежават бърз и лесен достъп до любимите си игри. Също така може да се осъществява мониторинг на играта в реално време, за да може всеки потребител да следи колко часа прекарва в определена игра.

· Новата функция Profiles7 позволява създаването на настроение, активност или базирани на игри профили за компютри и аксесоари OMEN и включва поддръжка за OMEN Sequencer Keyboard и OMEN Photon Mouse.

· С въвеждането на Rewards Beta8 (от Versus Systems в САЩ), геймърите могат да печелят награди играейки игрите, които обичат, като същевременно подобряват уменията си и се състезават с другите.

Скорост и визуални ефекти за електронни спортове

Новият OMEN X 27 прави впечетление с резолюция Quad HD (2560 x 1440) и показва зашеметяващо висок динамичен диапазон и DCI P3 90-процентова цветова гама за върхово гейминг изживяване. Всеки може да бъде в крак с FPS, който персоналните компютри от висок клас изискват и атлетите в електронните спортове желаят. Дисплеят скалира водещата в индустрията честота на опресняване 240Hz с 1ms време за реакция и AMD Radeon FreeSync ™ 2 HDR9 е сертифициран, за да гарантира, че екранът на играта ще остане безупречен, дори когато се играят игри в HDR режим. Със смел и привличащ вниманието дизайн, благодарение на три панела с микро-ръбове, стойка с метална регулируема височина и приглушено осветление, които могат да се управляват чрез OMEN Command Center, заедно с новата патентована функция за подпомагане на целта за кутията, която може да бъде персонализиран по форма и цвят.

Аксесоар с отлични постижения

Новият OMEN Mindframe Prime Headset включва няколко завладяващи подобрения. Революционната функция за активно охлаждане с технологията FrostCap включва пасивно охлаждане, благодарение на добавения графитен разпределител на топлина, от който се възползват оголемените слушалки10. Вграденият 7.1 съраунд звук, задвижван от C-Media Xear ™, създава прецизна пространствена информираност за точно определяне на звуците в играта. Добавените микрофони за премахване на шума от околната среда (ENC) блокират звука в стаята, така че нищо да не разсейва играчите в разгара на битката. В допълнение, новата аудио лаборатория OMEN в рамките на OMEN Command Center дава пълен контрол върху изживяването при слушане с 10-лентов еквалайзер, който има разнообразие от предварително зададени настройки, настройка на нивото на звука и превключватели за включване/изключване за 7.1 съраунд звук и ENC микрофони.

Със синята механична клавиатура, която понастоящем се предлага в клавиатурата OMEN 1100, новата OMEN Encoder Keyboard ще се предлага както с Cherry MX Red, така и с Cherry MX Brown за тези, които искат невероятно бързи и гладки операции. В комплект със 100% anti-ghosting технология с пренавиване на клавиши и интеграция на OMEN Command Center и двете опции на клавиатурата са създадени за победа на потребителите.

Изключителен класически гейминг

Pavilion Gaming Desktop прави разширяемостта ясен акцент в новия 15L дизайн. Този дизайн включва слотове за разширение за до три дискови устройства за съхранение11 и персонализирана надстройка за памет, графични карти, мрежови карти и Wi-Fi карти. Възможности за процесора се предлагат до 9-то поколение Intel i7 8-ядрен12 или 3-то поколение, AMD Ryzen ™ 7 8-ядрени12

процесори, графики до NVIDIA® GeForce® RTX 2070 и най-новите RTX 2060 SUPER ™, както и до 32GB DDR4 памет, носят сила, необходима за най-новите игри или творчески проекти.

Най-новият Pavilion Gaming 15 е първият AMD гейминг процесор в преносим компютър HP и разполага с процесор Ryzen ™ 712 в рамките на смело черно шаси с отсечени краища. С до NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti с дизайнерска графика Max-Q13, микро-крайни рамки с 144Hz или 60Hz1 1080p14 дисплей опции. Двойният вентилатор, широкият отвор за задния ъгъл и увеличените входни отвори за въздух увеличават максимално въздушния поток, за да оптимизират общата производителност, като същевременно поддържат машината хладна при продължителна употреба. Създаден за надеждни гейминг сесии, създаване на съдържание и оборудван с опция Wi-Fi 5, поддържаща скорости на Gigabyte, този изключително мобилен преносим компютър е създаден за работа и игра. Нито един настолен компютър не е завършен без клавиатура, а Pavilion Gaming Keyboard 800 се отличава с тихи, но бързи червени механични превключватели в комплект със 100% anti-ghosting технология с преобръщане на клавиша, удобна и подвижна, позволяваща почивка за китката и LED осветление в четири зони с вградени режими на подсветка.

Тези допълнения към Pavilion Gaming екосистемата се съчетават блестящо с новите гейминг дисплеи HP 22x и HP 24x. И двата модела предлагат бърза скорост на опресняване 144Hz1 и време на реакция 1ms1, AMD Radeon ™ FreeSync ™ технология9, висококачествени интегрирани високоговорители и регулируеми стойки. HP 24x разполага с G-SYNC® Compatible15 и микро-панели за наистина завладяващо гейминг изживяване.

Цени и наличност16

· OMEN X 27 дисплей се очаква да бъде наличен за Европа, Близкия Изток и Африка през октомври на цена от €689.

· OMEN Mindframe Prime Headset се очаква да бъде наличен за Европа, Близкия Изток и Африка през август на цена от €199.99.

· OMEN Encoder клавиатура се очаква да бъде налична за Европа, Близкия Изток и Африка през октомври на цена от €139.99.

· OMEN Transceptor раница се очаква да бъде налична за Европа, Близкия Изток и Африка през август на цена от €49.99.

· Настолен компютър Pavilion Gaming Desktop се очаква да бъде наличен за Европа, Близкия Изток и Африка през август на цена от €599 (AMD) и €649 (Intel).

· Pavilion Gaming 15 Laptop се очаква да бъде наличен за Европа, Близкия Изток и Африка през октомври с начална цена от €799

· Клавиатура Pavilion Gaming Keyboard 800 са налични за Европа, Близкия Изток и Африка на цена от €99.99.

· HP 22x се очаква да бъде наличен за Европа, Близкия Изток и Африка през септември на цена от €169.

· HP 24x се очаква да бъде наличен за Европа, Близкия Изток и Африка през септември на цена от €229.

· Game Coaching е налична за Command Center в Европа, Близкия Изток и Африка, докато Rewards ще бъде налична за Command Center в Европа, Близкия Изток и Африка в началото на 2020

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share