Новооткрит варненски мол за 120 млн.евро е кандидат за престижни Черноморски награди

Церемонията е на 30 август в Арт комплекс Анел в Созопол

Най-големият новооткрит търговски център в България – Delta Planet Mall, който отвори врати на 28 март 2019 г. в морската ни столица, е сред финалистите за Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в Арт комплекс Анел в Созопол.

Проектът е мащабен не само за Варна, а и за България, като инвестицията се оценява за над 120 млн. евро.
Новото откритие на годината отговаря на нуждите на варненци и гости на града, които искат по-голямо разнообразие от магазини и услуги, и места за хранене. Пет месеца след откриването на Delta Planet Mall 92% от търговските площи са вече договорени, а в 84% от тях са отворени магазини. Останалата част от наемателите се очаква да бъдат привлечени в рамките на една година. Търговският център предлага марки, които до момента не са присъствали във Варна и дори в България. Brums и Tezenis дебютират за първи път в страната. Mango, CCC, Marc O’Polo, Зоо магазин Д-р Стефанов, Domino’s Pizza, MAC, Calzedonia са представени единствено в Delta Planet Mall в града. LPP Group събира под един покрив всички брандове от портфолиото си: Reserved, Mohito, както и Sinsay, Cropp и House, представени за първи път във Варна. Световни марки като Superdry, Yamamay и Desigual стъпват ексклузивно в търговския център в морската столица. Също и брандове като Guess, Pinko, Mazzo, Madoc Jeans, District и други.
Едни от емблемите на съвременния стил на живот – Starbucks и Costa оперират единствените си обекти във варненски мол. На повече от 650 кв.м. книжарница Сиела представя за първи път във Варна новата си концепция с интегрирана кафе-сладкарница Неделя.
Клиентите на Delta Planet Mall спокойно се отдават на пазаруване и забавления, тъй като връзката им със света е гарантирана от 10-те зарядни станции за мобилни устройства. Те са инсталирани на видими локации, а към всяка от тях могат да се включат за зареждане по 8 устройства едновременно. За първи път във Варна, пред Delta Planet Mall е монтирана дигитална соларна пейка за зареждане на телефони, безплатен wi-fi и възможност за ползване на полезна информация

Delta Planet Mall е най-големият новооткрит търговски център в България с разгърната застроена площ от 110 000 кв. м, от които 40 000 кв. м са търговските площи. Зад инвестициите стоят сръбската компания Delta Real Estate, част от Delta Holding, и известната в страната ни АП Инвест. Първата компания е един от най-големите инвеститори на Балканите. Тя е сред лидерите в областта на недвижими имоти с дейност в четири страни от региона. АП инвест е собственост на български предриемачи, които имат широк спектър от инвестиции в сферата на недвижимите имоти, здравеопазването, селското стопанство и търговията на дребно.
За жителите на Варна откриването на Delta Planet Mall е новина, свързана преди всичко с огромно очакване – за нови за града търговски марки и изобилие от забавления. Концепцията на Delta Planet Mall е изцяло в отговор на очакванията, с баланс на възможности за шопинг, интерактивен интериор и зони за забавления.
Под покрива на търговския център е издигната най-високата интериорна конструкция за забавление в България. В пълна безопасност най-младите гости на Delta Planet Mall могат да се забавляват, благодарение на гигантското вълшебно дърво, което позволява спускане от най-високото ниво до партера. Galaxy центърът е другата запазена територия за най-любознателната част от посетителите. В него децата могат да си организират междупланетни експедиции. Светкавици, дъждовни пръски, вятър, аромат и движения изкушават киноманите, които в Delta Planet Mall имат единственото извън София 4 DX-преживяване в мегакомплекса Cinema City. Тук е представен и най-големият магазин за играчки Comsed в града.

Търговският ;център осигурява над 600 нови работни места, както във фирмите, опериращи на територията на търговския център, така в свързаните с тях подизпълнители и доставчици. Местоположението на Delta Planet Mall е кръстовището на бул. “Сливница” и “Република” –  район, характеризиращ се с най-голяма концентрация на ново строителство в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share