София Филм Фест гостува на Радомир за четвърта поредна година

София Филм Фест предлага поредната лятна изненада за почитателите на киното в Радомир.  И през 2019 година ще има прожекции на специално подбрани филми. В градината на Младежкия дом за кинофеновете ще има безплатно две прожекции.

Първият филм в програмата е на 27 август (вторник) в 20,30 часа и предлага среща с биографична творба, посветена на най-великия футболист на всички времена – „Пеле: Раждането на една легенда” на режисьорите Джеф и Майкъл Цимбалист. От гетата в Бразилия до централно място на едно от най-големите спортни събития в света, кариерата на Пеле, започнала от това, че става най-младия футболист (на 17 години), спечелил Световната купа, е истинско чудо. „Пеле: Раждането на една легенда” е изпълнен със смях, житейски уроци и сърдечност. Това е един вдъхновяващ биографичен филм, който дава прекрасна възможност на всички фенове да се запознаят с пътя на легендата Пеле.

На 28 август (сряда) в 20,30 часа започва прожекцията на един от най-харесваните нови български филми – „Снимка с Юки“, дебют на режисьора Лъчезар Аврамов. В творбата участват Руши Видинлиев, японската актриса Кики Сугино, българинът, „завладял“ Холивуд – Димитър Маринов, както и легендарния наш боксьор Серафим Тодоров. Българин и японка се срещат в Канада, където и двамата водят имигрантски живот, и се женят. Те искат да имат дете и пристигат в България, за да започнат инвитро процедури, но един трагичен инцидент променя плановете им и вече нищо не може да бъде същото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share