Разбиха над 40 сайта с филми в интернет

Антимафиоти разбиха над 40 страници с филми в интернет. Това съобщиха от МВР. Задържан е 44-годишен мъж от София.Първоначално той публикувал филмите в една част от контролираните от него сайтове. След достигне на определен брой посетители и генериран трафик, за който получавал заплащане от Google, той свалял произведенията и ги споделял отново, но в част от другите домейни. Процедурата се повтаряла 4-5 пъти до изчерпване на ресурса от контролираните от него сайтове. Така за едни и същи обекти на авторско право, столичанинът получавал многократно заплащане от Google, тъй като се касаело за интернет трафик към различни домейни.

Достъпът до използваните за престъпната дейност интернет страници –

www.x-movies-8.comwww.new123movies.comwww.phim-3s.comwww.phim-14.comwww.xxxmovies8.comwww.ww1.serialitebg.com,  www.xmovies8-tv.comwww.onlinemovies2017.comwww.www1.xmovies-8.comwww.onlinemovies2016.comwww.newcinema2016.infowww.movies-16.comwww.onlinemovies-gold.comwww.megashare-movies.com,  www.newmovies-2016.comwww.onlinemovies-is.comwww.big-top-40.com,  www.movie-8k.comwww.tv-1000.netwww.online-movies-pro.info,  www.moviesonline-pro.comwww.filmi-bg-audio.comwww.terminator-genesys-online.infowww.starwars7-download.infowww.resident-evil-7-online.info,  www.mision-impossible-5-online.infowww.james-bond-24-online.infowww.onlain-filmi-bg.comwww.filmi-fen.comwww.filmi-2015.comwww.kinofilme-2014.comwww.movies-2017.comwww.hulu-movies.com,  www.onlain-filmi.infowww.ww1.movies-2015.comwww.movies-16.comwww.movie-32.comwww.new123movies.stream/cgi-sys/suspendedpage.cgi,  е преустановен от ГДБОП в рамките на проведените процесуално-следствени действия, при които са събрани и необходимите електронни доказателства.

Повечето сайтове били разположени в интернет пространството на една от най-големите международни компании за предоставяне на облачни услуги в САЩ.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share