Кой е в журито и екипа в Miss Summer Queen FIT 2019

Най-дългоочакваното събитие е вече факт!

За първи път в България ще се проведе конкурсът  Miss Summer Queen FIT 2019.

Домакин ще бъде красивият морски град – Бургас. Събитието ще се проведе на мястото, където настроението е винаги на ниво, перлата на нощтния живот – club Famous. Известно с класния си дизайн и професионализъм, изтънченият клуб е любима дестинация на най-добрите ни музикални изпълнители.

Лице на конкурсът и ментор на момичетата, ще бъде Lady Bulgaria Ивана Славова. С богатият си опит и големия професионализъм, г-ца Славова заема важна част в Miss Summer Queen FIT 2019.  Тя и организатора, ще работят заедно по хориографията на  момичетата.

Водещ ще бъде не кой да е, а гласът на Биг Брадър – Илия Георгиев. Илия е познат сред вип обществото, освен със захласващия си глас и с майсторството си на водещ. Актьор, озвучител, модел, Илия Георгиев е всичко, което може да си помислите. Ако г-н Георгиев прави нещо най-добре, то това е да събира всики погледи на сцената. Гласът на Биг Брадър, определено ще накара и на най-сърдитото лице, да се появи усмивка!

Организаторът Виктор Ангелов, който има и собствено онлайн предаване е събрал забележителни имена в журито, което ще определи най-достойната участничка. Забелязват се имена като Ирина Папазова, лицензианта на Мия България и собтвеничка на най-добрата агенция за модели  Inter models. Ваня Ласкаракиева, която също е част от Inter models и освен с дългогодишния си опит в организирането на конкурси, бургазлийката успешно успява да открие таланта в бъдещите модели.  Михаела Едрева- най-новата кралица на Бургас. Ивана Славова, Lady Bulgaria. Али Алиев, най-успешният мистър в историята на България. Отличава се името на Мария Бонева, жена със стил и изящество, горд притежател на Code Fashion TV , Fashion Week, Code Beauty и една от най-влиятелните жени в България тя ще е представена достойно от Антон Узунов- арт директора на CODE FASHION TV.  Не може да не споменем и фитнес гуруто г-н Кирил Танев, един от най-доказаните треньори в България, горд притежател на ,,Красиви Тела” и лесно разпознаваема фигура в Бургас. Следващият гост в журито е феноменалният световно известен татуист Атанас Майстров, като ценител на красотата. Наката достойно се нарежда до тези велики имена. Журито допълват младият и талантлив дизайнер Георги Аливонов, човекът перфекционист, бързоразвиващият се фотограф Мартин Костадинов и известният в поп фолк средите, любимеца на бургазлии- Дж Нед.  Организаторът Виктор Ангелов, залага на многобройно жури, за да може да се направи най-правилният избор, събирайки най-различни личности.

Конкурсът ще се проведе в 3 тура- спортно-елегантен, бански и официален. Дизайнерът Георги Аливонов е подготвил зашеметяващи сетове, които ще блеснат на сцената облечени от  сексапилните участнички. Георги Аливонов е млад и талантлив дизайнер, който устремно  развива своя бранд.  Михаела Ангелова, която развива успешно своя бранд за мъжка мода MONDO, отново ще облече организатора Виктор Ангелов с класна визия. Г-н Ангелов и г-ца Ангелова са партньори в предаването на бургазлията ,,10 фит минути с Виктор Ангелов”.

За визията на участничките ще се погрижат куафиорите от CODE BEAUTY и талантливата гримьорка Ани Димова, която устремно развива своя талант и също е партньор на Виктор Ангелов в ,,10 фит минути с Виктор Ангелов” . Позната като  ,,Annie makeup”, 20 годишната красавица от Бургас, не спира да радва своите клиенти.

За да видите в действие, всички ваши любимци, заповядайте от 22:00ч. в клуб  Famous.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share