Роден туроператор с офис в Щатите е финалист за Черноморските Оскари

Церемонията е на 30 август в уникалния хотелски музей – Анел в Созопол
Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей – Арт комплекс Анел в Созопол, излъчиха поредния финалист – роден туроператор с офис и клон в Щатите – ”В. Корект”, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън.
Фирмата предоставя професионално обслужване със специално разработен за клиентите сервиз. Екипът е специализирани в организирането и провеждането на екскурзии и почивки, бизнес мероприятия – семинари, конференции, симпозиуми, конгреси, работни срещи и други подобни прояви.
Опитните служители на туроператора разчертават разумен бюджет, оптимални и индивидуализирани програми. С разчупен подход предоставяме нестандартни и алтернативни решения.
Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие – ще бъдат номинирани компании от целия Черноморски регион.
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy България.
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share