Три дни парти в Cacao Beach Club с някои от най-добрите имена от електронната сцена

Chus & Ceballos (Чус и Cеба́йос), Sasha Carassi (Са́ша Кара́си), Layton Giordani (Лейтън Джордани), Latmun (Ла́тмун) и Chelina Manuhutu (Челѝна Манахуту) са само част от гостите

В рамките на три дни феновете на електронната музика ще посрещнат много световни и български артисти, които ще дадат силен старт на месеца. На 1 август (четвъртък) в Cacao Beach Club ще чуем най-доброто от испанското дуо Chus&Ceballos, Pacho, Pepo и Ill-Q. В петък (2 август) е време за безкомпромисно техно от Sasha Carassi, заедно с Layton Giordani и Balthazar & Jackrock. В събота (3 август) британската и холандска тек-хаус сцена се пренасят в Cacao Beach Club с Latmun, Chelina Manuhutu, Deso и Diass.


Уикендът започва рано, в четвъртък, заедно с господарите на тек-хауса, Chus & Ceballos. Испанците получават световно признание благодарение на отличните си продукции, включително взривяващите им ремикси за артисти като Madonna, Rihanna, J Lo, Shakira и други. Много години усилена работа, абсолютна отдаденост, безспорен професионализъм и постоянна еволюция ги водят до резиденции в клубове като Space (Ибиса), Pacha (Ню-Йорк) и Space (Маями). Основателите на най-влиятелния испански лейбъл „Stereo Productions” са известни и с диджей сетовете си, които точно улавят характера им, а смесицата между хаус и техно жанровете представлява перфектна хармония, която кара тълпите да танцуват до сутринта.

В следващата вечер (2 август) в Cacao Beach Club ще посрещнем италианеца Sasha Carassi, който започва кариерата си през 80-те, воден от страстта си към електронната музиката. С релийзи за лейбъли като легендарния Drumcode, Carassi успешно се позиционира в по-тъмните страни на жанра, а колаборациите му с артисти като Danny Tenaglia го изстрелват право към върха на индустрията. През 2009 година роденият в Непал артист открива Phobiq Recordings – уважаван лейбъл с многобройни релийзи от изключително талантливи продуценти. В днешно време колекционерът на винили е считан за любител на съвременното техно, без да се забравя богатото му музикално минало.
Заедно със Sacha Cacao Beach кани и един представител на новата генерация, а именно американеца Layton Giordani. Роденият през 1992 година Layton се запознава отрано с легендарния нощен живот на Ню Йорк, който поражда любовта му към хаус музиката. Малко след гимназията и овладяването на диджей изкуството, той започва да работи в студиа и нощни клубове, посвещавайки всичко на електронната музика и лишавайки се от нормалния тийнейджърски живот. Преди да навърши 22, Giordani вече свири в клубове като Output, Space, Pacha, Cielo и много други. От 2011 до 2013 година се радва на международни гигове, а през 2014 присъства в списъка на най-добрите диджеи и продуценти. Хитовият му релийз е Careless Suggestions, издаден чрез Phobiq Records, като с него буквално разтърсва света на електронната сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share