Absolut Repair Gold от Serie Expert е най-новото златно бижу на L’Oréal Professionnel

<strong>Три иновативни продукта са тук, за да предложат моментално възстановяване по повърхността за много изтощена коса</strong>

Обновената серия Absolut Repair Gold от Serie Expert е най-новото златно бижу в гамата продукти за грижа за косата L’Oréal Professionnel. Една от най-добрите и обичани серии е тук, за да постави нов, златен стандарт в професионалната грижа за коса.Цели три нови висококачествени продукта са новите попълнения в серията, между които крем за топлинна защита на косата и иновативен мултифунционален спрей 10-В-1. Златна киноа и пшеничен протеин са звездните съставки във всички продукти от гамата, а новата златна маска Aboslut Repair Gold е задължителният златен аксесоар за всички, които мечтаят за красива и възстановена по повърхността коса това лято.
Шампоанът за моментално възстановяване* на изтощена коса от серията Absolut Repair Gold със златна киноа и пшеничен протеин сега е с нова, още по-добра формула, която не утежнява косата. Той почиства и възстановява* косата, като я оставя мека. Неразделна част от серията е балсамът, който моментално изглажда косата, придавайки невероятен блясък.
Две маски са част от обновената серия Absolut Repair Gold. Първата от тях е вече познатата и любима маска за моментално възстановяване* на изтощена коса с богата плътна текстура, подходяща за плътни коси, която прави косата моментално възстановена*, мека и блестяща. Звездата на серията през юли и истинско златно бижу в нея е новата Златна маска за моментално възстановяване* на изтощената коса с лека, гелообразна текстура, подходяща за фина коса, която прави възстановяването* на косата истинско златно изживяване.
Разкрасяващият многофункционален спрей 10-В-1 без изплакване, който моментално преобразява косата и я предпазва от увреждане е също нов дългоочакван продукт от серията, който може да се нанася преди използването на топлинни уреди и предпазва косата от вредното въздействие на околната среда.

Финалният завършек в грижата за изтощената коса дава кремът за изсушаване Absolut Repair, който предпазва косата от увреждане и накъсване при топлинна обработка до 230°C**. С него косата е мека, блестяща и лесна за оформяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share