Изключителните партита имат вкуса на Miller Genuine Draft

Miller Genuine Draft, бирата, която прави незабравимите партита изключителни, се лансира в България от „Каменица” АД, част от „Молсън Корс”, и вече може да бъде намерена в големите вериги магазини, супермаркетите и в някои от най-премиалните заведения от сектора ХоРеКа (хотели, ресторанти, кафенета).

Miller Genuine Draft съпътства онези изключителни вечери, които планираме до най-малкия детайл, които помним дълго, и в които музиката, хората и мястото са на една и съща честота. Вкусът на Miller Genuine е усъвършенстван до изключителна гладкост благодарение на иновативния процес на производство: бирата е четири пъти студено филтрирана.

„Това е нашето обещание към тези, които правят изключителното осезаемо, и които постоянно търсят нови и различни преживявания. Miller Genuine Draft е бирата, която превръща всяко незабравимо парти в изключително преживяване.”, споделя Велик Шутналов, бранд мениджър на Miller Genuine Draft.

Сред гостите на лансиращото събитие бяха актьорите Наум Шопови Иво Аръков, музикантите от JEREMY?, Поли Генова, Андре Токев, както и ключови бизнес партньори на „Каменица” АД, инфлуенсъри, журналисти и представители на различни компании, които се насладиха на поредица от изключителни моменти. Кулминацията на събитието беше представянето на марката и издигането на Miller балона с горещ въздух, от който DJ Marten на височина от 20 м. във въздуха се погрижи за наистина изключителното настроение на всички гости.

Разработена в Милуоки, САЩ, от 1986 г. Miller Genuine Draft присъства в над 50 страни по света. Продуктът е с 4,7% съдържание на алкохол. В България се предлага в бутилка от 330 мл. и в алуминиев кен от 500 мл. Miller вече е достъпен в търговските мрежи и обещава да бъде в центъра на всяко изключително парти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share