Matador и Fabio Florido заменят Paul Kalkbrenner за SOLAR тази събота

Утре вечер ще се проведе традиционното лятно парти SOLAR. Kакто обикновено, събитието, организирано от YALTA CLUB, предизвика голям интерес сред хилядите фенове на електронната музика, които ще се съберат в парка на летище София.

Тазгодишното издание на SOLAR ще се проведе с промяна. Поради независещи от организатора причини Paul Kalkbrenner няма да се изяви пред българската публика. На негово място на летище София ще видим двама от резидентите на ENTER – Matador и Fabio Florido. Създателят на легендарните партита Richie Hawtin също ще бъде зад специално изградения пулт на 6 юли.

Така, след промените в лайнъпа, SOLAR ще се проведе не с две, а с три имена от световната електронна сцена. Richie Hawtin, който даде старт на ENTER през 2012 година, пристига заедно с двама от резидентите на събитията. Matador е ключово име, а неговите live сетове събират хиляди българи почти всяка година. Ирландецът има безброй постижения в сферата на авторската музика, посланик е на аналоговите миксери Playdifferently Model 1 и е горд собственик на звукозаписната компания RUKUS.

Заедно с любимеца на публиката ще посрещнем и Fabio Florido – също основен резидент на ENTER. Италианецът е един от най-обсъжданите артисти през последните години и има подкрепата на величия като Richie Hawtin, Dubfire, Nicole Moudaber, Chris Liebing и много други. Техно музиката му, която често звучи от сцени като тези на Awakenings и Tomorrowland, ще завладее и SOLAR на 6 юли.

Единственият SOLAR за годината ще се проведе на летище София, където хиляди българи ще станат част от мащабното събитие. Един от парковете ще бъде специално пригоден за събитието, както указва официалната схема на фестивала.

Всички, които желаят, могат да върнат билетите си като се свържат с Eventim на имейл info@eventim.bg. Крайният срок за връщане на билетите е 4 август (неделя) 2019.

Билети за SOLAR в парка на летище София са достъпни в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share