LEICA EyeCare избра M3 Communications Group, Inc. за своя PR агенция в България

Leica EyeCare, световен лидер в областта на оптичната техника, стартира дейност в България. Компанията подписа ексклузивен договор със Smart Optics, които ще бъдат единствен и официален дистрибутор на стъклата и лещите на Leica EyeCare за България. Първите доставки на оптичните продукти от подбранда Leica EyeCare се очакват у нас през месец юли 2019 г.

За свой PR партньор в България Leica EyeCare избра M3 Communications Group, Inc. Екипът на М3 ще предоставя на водещия бранд пълно комуникационно обслужване: от връзки с медиите и кризисни комуникации до комуникационни кампании, дигитални комуникации и събитиен мениджмънт. M3 Communications Group, Inc. ще управлява както корпоративните, така и продуктовите комуникации, за всички продукти на Leica EyeCare.

„За нас е изключителна радост и повод за гордост, че топ марка като Leica EyeCare се спря именно нас за свой официален дистрибутор в България. За своята над 100-годишна история Leica се е наложила като синоним на прецизност и високо качество – две неща, които са водещи приоритети и за нас, и ние с нетърпение очакваме да постигаме успехи заедно!“, коментира Георги Горанов, CEO на Smart Optics.

„За нас това партньорство е много важно, защото Leica е един от най-иновативните брандове в света в сферата на фото и оптичната техника. Силно сме развълнувани, че ще работим заедно. Екипът на М3 има над 25 години опит в сферата на комуникациите и сме убедени, че с общи усилия скоро ще успеем да превърнем Leica EyeCare в любим бранд на българите“, каза Максим Бехар, CEO на M3 Communications Group, Inc.

Очаквайте скоро повече информация за наличността на продуктите на Leica EyeCare в България.

* * *
За Leica EyeCare:
Leica Eyecare предлага изключително богата колекция от оптични лещи с технологии от последно поколение, модерен дизайн, висока прецизност и екслузивни гаранции за потребителите.

За Leica Camera AG:
Leica Camera AG е международен производител на премиум камери и спортни оптични продукти. Легендарният статут на марката Leica се основава на дългогодишни традиции при конструирането на обективи. В комбинация с иновативни технологии, продуктите на Leica продължават да гарантират по-добри снимки във всички ситуации в света на визуализацията и възприятията и до днес. Leica Camera AG е със седалище в Вецлар, в провинция Хесен в Германия, и втора производствена площадка в Vila Nova de Famalicão, Португалия. Фирмата е международно представена от своите клонове в Австралия, Китай, Франция, Италия, Япония, Сингапур, Южна Корея, Швейцария, Великобритания и САЩ. Новите и иновативни продукти са движещата сила зад положителното развитие на компанията през последните години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share