Чарли има чисто нов отбор от ангели!

В предстоящото продължение на режисьора-сценарист и продуцент Елизабет Банкс, което ще видим на голям екран през ноември, в образите на трите бойни мадами влизат Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска.

Излезе първият официален трейлър на лентата, в която красавиците ще имат нужда от целия си набор от перуки и оръжия, за да се справят с последната си секретна мисия. В рекламния клип става ясно, че първоначално групата се състои от две дами – Сабина и Джейн (в ролите са Стюарт и Балинска), които впоследствие вербуват Елена (Скот), превръщайки я от клиент в шпионин.

“Наистина съм развълнувана, че светът ще се запознае с новите Ангели. Изградихме този проект върху удивителното наследство, останало от телевизионното шоу и филмите от 2000 г. и 2003 г. Искахме да отдадем почит оригиналните образи”, сподели Елизабет Банкс, която ще се въплъти в образа на Босли, в интервю в Истанбул, където се проведоха част от снимките.

“Признавам, че никога не съм гледала сериала, но докато растях много харесвах филмите. Този наистина има тяхната атмосфера. Предишните Ангели ни дадоха стабилна основа”, каза Кристен Стюарт и допълва, че се гордее с всяка получена синина.

Трите актриси изграждат много силна връзка помежду си и се сплотяват, обяснявайки, че преди никога не са се забавлявали толкова и в края на всеки снимачен ден чак лицата ги болели.

“Имам още някои неща, които крия в ръкава си”, загатва Банкс и ако съдим по трейлъра – със сигурност е така.

В саундтрака на филма намираме още едно трио от звездни дами – Ариана Гранде, Лана Дел Рей и Майли Сайръс, които наскоро разкриха за съвместния си проект към лентата в социалните мрежи. За да чуем тяхната песен, обаче, ще трябва да почакаме. Дотогава може да видим какво са ни подготвили Стюарт и компания, които елегантно ритат з*дниците на лошите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share