Памела Андерсън се раздели с приятеля си

Памела Андерсън, ускорявала пулса на не един мъж с ролята си в сериала “Спасители на плажа”, се е разделила с приятеля си – футболиста Адил Рами, след продължила две години връзка, пише в. “Дейли стар”.

51-годишната Андерсън лично е оповестила раздялата си с 33-годишния Рами в социалните мрежи. Двойката и преди се е разделяла, но този път изглежда нещата са окончателни.
“Трудно е да се приеме. Последните (над) две години от живота ми бяха една голяма лъжа”, пише актрисата.Памела Андерсън не крие, че се чувства “съкрушена”, и описва бившия си възлюбен като “чудовище”. Актрисата завършва публикацията си с думите: “Как е възможно да съм помагала на толкова много хора, а не бях достатъчно мъдра или способна да помогна на себе си”.

Феновете на Памела Андерсън са побързали да засвидетелстват подкрепата си след съобщението й, че вече е необвързана. Актрисата има “богат опит” с разделите. Зад гърба си Андерсън има четири провалени брака – с Томи Лий, Кид Рок и два с Рик Саломон, припомня изданието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share